Laat je adviseren bij jouw diëtiste

Hoe werk ik?

Tijdens het eerste gesprek zal ik uitgebreid vragen naar jouw huidige eetgewoonten en voedingsgedrag. Aan de hand hiervan wordt er een individueel aangepast voedings- of dieetplan opgesteld. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie en wensen.

Tijdens de volgende consultaties begeleid ik je verder bij het opvolgen van jouw voedingsplan.

Ik geef je concrete adviezen en praktische tips. Denk bijvoorbeeld aan tips voor specifieke situaties zoals op restaurant of op vakantie gaan. Ik geef je ook graag boekentips en interessante websites om recepten terug te vinden.

Mijn belangrijkste taak is zorgen dat jij gemotiveerd blijft om de nieuwe gewoontes vol te houden zodat we tot een levensstijl komen waar we niet teveel hoeven over na te denken.

voedingsadvies

Voedingsadvies

In onze huidige maatschappij is gezonde voeding een belangrijk onderwerp. Met uw algemene voedingsvragen kan u steeds terecht bij een diëtist(e).

dieetadvies

Dieetadvies

Dieetadvies kan nodig zijn in tal van gevallen: Overgewicht, ondergewicht, allergie of intolerantie voor een of meerdere voedingsmiddelen, diabetes,...

zwangerschap

Zwangerschap

Je baby gebruikt de voedingsstoffen die jij inneemt om te groeien. Omdat de zwangerschap ook extra van jouw lichaam vraagt, is het belangrijk gezond te eten.

meten

Bariatrische chirurgie of afvallen met medicatie

Bij Bariatrische chirurgie (of afvallen met medicamenteuze ondersteuning) is een goede intensieve begeleiding van een diëtiste noodzakelijk.

eetbuien

Emo-eten

Ben je een emotionele eter? Deed je al het ene dieet na het andere zonder een duurzaam resultaat? In dit traject gaan we met veel geduld op zoek naar oplossingen en werken we aan een gezonde relatie met eten.

obees

'Op mannen maat'

Voor mannen is de stap zetten naar een diëtiste soms net iets moeilijker. Er is vaak het idee dat afvallen gepaard gaat met honger lijden, enkel slaatjes eten en extreem veel sporten. Niets is minder waar.